Autodelen

De 4 Grote Voordelen van autodelen. Ontdek of jij de liefde ook gaat delen.

Rij je niet meer dan ongeveer 12.000 kilometer per jaar? Of wil je niet de vaste lasten van een eigen auto? Dan is autodelen vaak goedkoper, makkelijker en beter voor het milieu. De 4 Grote Voordelen op een rij:

Groot Voordeel #1: bespaar geld

Autodelen bespaart geld als je niet dagelijks een auto nodig hebt. Je betaalt alleen de uren en kilometers die je echt rijdt en eventueel een abonnement. Dus niet voor onderhoud, wegenbelasting, verzekering of parkeervergunning.

Groot Voordeel #2: spaar het milieu en het klimaat

Een deelauto is vaak zuiniger dan andere auto’s. Veel deelauto’s zijn elektrisch, ook dat zorgt voor een positieve bijdrage aan het klimaat. De oplaadkosten (of benzine) hoef jij niet te betalen. 

Groot Voordeel #3: meer gemak

Je kan op elk gewenst moment een auto reserveren bij de aanbieder. Het openen en sluiten van de auto gaat heel eenvoudig met een app. 

Groot Voordeel #4: meer ruimte

Door autodelen zijn er minder parkeerplaatsen nodig. De ruimte op straat kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor meer groen of parkeerplek voor fietsen.

Ben je klaar voor de gedeelde liefde?

Een auto die altijd voor je klaarstaat. In alle soorten en maten. Zonder dat je er aan vastzit. Zo’n gedeelde liefde is misschien even wennen. Maar als je het eenmaal hebt ervaren, wil je nooit meer anders. Want of het nu gaat om een weekendje weg, een verhuizing, een zakentrip of een festival waar je met je vrienden naartoe gaat: er is altijd een deelauto die bij je past. Het is makkelijk en eenvoudig, dus goed geregeld. Probeer het ook een keer en ontdek wat autodelen jou te bieden heeft. No strings attached.  

Let op: Bij sommige aanbieders moet je een bepaalde minimumleeftijd hebben om een auto te kunnen delen. Controleer dat dus goed van tevoren!
 

Er staat altijd wel ergens een deelauto voor je klaar. In alle soorten en maten.

Eerst dacht ik dat het aan mij lag. Leuk voor een keertje... Hee hallo! ...maar niet voor altijd. Maar stiekem ga ik er wel goed op. Telkens andere mensen… ...en al die nieuwe plekken... Festivalletje… sporten… weekendje weg... Even opladen... En weer door! ??Al die gedeelde liefde, no strings attached en iedereen blij. Dus als deelauto ben ik best lekker bezig! Ik sta voor je klaar. In alle soorten en maten. Ontdek de 4 grote voordelen van autodelen op gedeeldeliefde.nl

Bereken hier hoeveel jij bespaart met autodelen

Met de tool van Milieu Centraal bereken je wat een auto je kost in Euros en in CO2-uitstoot. Ook zie je wat je kunt besparen door te kiezen voor een deelauto. En vergelijk dat met wat je maandelijks betaalt voor een eigen auto via deze tool van de ANWB. Meer weten over autodelen? Kijk op de website van Milieu Centraal.